Rólunk


Üdvözöljük Önt a

Speed House Országos Ingatlaniroda weboldalán.

Vállalkozás alapítói több éves tapasztalattal rendelkeznek ingatlanértékesítés, értékbecslésenergetikai vizsgálat, és egyéb beruházások területén. Szorosan együttműködik Franchise partnereivel akik szakmailag megállják a helyüket és a lehető legjobban alkalmazkodnak meglévő és új ügyfeleikhez.

Eladó lakások, családi házak, üzleti, ipari, telkek eladásával – értékesítésével, bérbeadásával foglalkozunk, valamint ezekhez kapcsolódó értékbecsléssel, energetikai vizsgálat elkészítésével, szakmailag felkészült munkatársak állnak az Ön rendelkezésére.

Megbízó igényeihez és a piaci viszonyokhoz alkalmazkodva segítjük ügyfeleinket megfelelő eladó ingatlan megtalálásában vagy épp annak eladásában. Alapelvünk, az ingatlanokkal kapcsolatos egyedi igényeiknek is megfelelő, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk. Reméljük kínálatunkból ön is megtalálja az önnek megfelelő eladó ingatlant vagy szolgáltatást.

Speed House  teljes körű szolgáltatással, ügyvédi háttérrel, földhivatali ügyintézéssel, hivatalos értékbecsléssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével áll ügyfelei rendelkezésére.

Ha Ön vásárolni, eladni, kiadni, bérelni szeretne, lépjen velünk kapcsolatba e-mailen vagy a honlapunkon található telefon számokon.

A 2015 – ös év jelentős változást hozott a Speed House Országos Ingatlaniroda életében.  Speed House mely korábban egyéni vállalkozásként működött  2015. augusztusában a Kft – vé vált mert egyre gyorsuló növekedésünk, ismeretségünk ezt kívánta. Az alapítók jól meghatározott és nyilvánosságra hozott céllal hajtotta végre ezt a befektetést. Mint azt minden felelősségteljes tulajdonos, a Speed House alapítói is elvárják, hogy a továbbiakban e célok megvalósítására törekedve működjön tovább, így a hatékony szemlélet mellett a hazai ingatlan piac színvonalának emelése és az ingatlan közvetítői kultúra fejlesztésének elősegítése is fontos szemponttá vált.

Speed House – mint a magyar ingatlan piac egyik meghatározó szereplője – számos piaci szereplővel, Franchise tagokkal áll kapcsolatban. Tevékenységünk szinte minden magyar állampolgárt és személyt érint. Ezért éreztük fontosnak, hogy a Speed House közép – és hosszú távú célkitűzései és az út, ahogy azok megvalósítását tervezzük, ne csak a Társaság belügye legyen, hanem minden érintett hiteles információhoz juthasson.

Vállalkozásunk fő profiljai:

 • Ingatlanközvetítés,
 • Értékbecslés,
 • Energetikai tanúsítvány,
 • Hitelek ügyintézése,
 • Megtakarítások, befektetések.

Feltöltés alatt.

Üdvözöljük!

Vállalkozásunk, Speed House Országos Ingatlaniroda Kft vezetői 2008-óta foglalkoznak ingatlanok értékesítésével. Vállalkozásunk a megalakulását követő első pár évben kiharcolta, hogy a régió piacvezető ingatlanközvetítő irodájává nője ki magát. Tevékenységeink körét folyamatosan fejlesztettük és a piac igényeihez igazítottuk.

Irodánknál kifejezett igény fogalmazódott meg, hogy ne csak a régióban töltsük be piacvezető szerepünket, hanem bővítsük irodáink számát és lehetőleg az egész országot lefedő irodahálózatot építsünk ki, a még teljesebb kiszolgálás miatt.

Irodánk kifejlesztette azt a professzionális informatikai hátteret leendő irodavezetőink számára, ami mára elengedhetetlen egy piacvezető iroda irányítása érdekében. Programunk minden munkafolyamatban és ellenőrzésben segédkezik az irodavezetőnek, hogy problémamentesen és a lehető legrövidebb időráfordítással végezzen teendőivel, és ezzel jelentősen megkönnyítse a napi munkavégzését. Oktatásunk alatt könnyedén elsajátíthatják az irodavezetés alapjait, ami aztán sikeressé teszi őket az ingatlanpiacon.

Ezek a szolgáltatások biztosítják leendő irodavezetőink számára a cégünkhöz csatlakozást követő biztos munkahely és megélhetés feltételeit.

Ezért a régió legdinamikusabban fejlődő, ingatlanirodája, Speed House Országos Ingatlaniroda Kft egy fő irodavezető munkatársat keres vállalkozói együttműködés keretein belül Országosan saját település megjelölésével:

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád-megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és érdekli egy esetleges saját ingatlaniroda nyitása, üzemeletetése, akkor kérem, olvassa tovább tájékoztatónkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozás alkalmával ismertessük önnek hálózatunk működését és választ kaphat minden felmerülő kérdésére.

Programunk minden munkafolyamatban és ellenőrzésben segédkezik a leendő irodavezetőnek, hogy problémamentesen és a lehető legrövidebb időráfordítással végezzen teendőivel, és ezzel jelentősen megkönnyítse a napi munkavégzését.

Ezek a szolgáltatások, biztosítják irodavezetőink számára a cégünkhöz csatlakozást követő biztos munkahely és megélhetés feltételeit.

Amit kínálunk:

 • Több éves tapasztalattal és elismertséggel rendelkező háttér, professzionális ingatlanközvetítői szerződésekkel,
 • A piacon páratlan versenyelőnyt biztosító egyedülálló értékesítési módszer és jutalék rendszer,
 • Versenyképes termék és szolgáltatáscsomag,
 • A piacon páratlanul kiemelkedő teljesítményarányos jövedelem,
 • Kemény, érdekes munka, minden nap új kihívásokkal és helyzetekkel,
 • Szakmai és egzisztenciális fejlődés lehetősége,
 • Rugalmas egyéni munkaidő beosztás,
 • Kellemes légkör, egy jó csapat biztonsága,

Amennyiben úgy érzi, hogy még mindig érdekli egy esetleges saját ingatlaniroda nyitása és üzemeletetése, akkor nincs más hátra mint, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot és egy személyes találkozás alkalmával ismertessük önnek hálózatunk működését és választ kaphat minden felmerülő kérdésére.

A Speed House Országos Ingatlaniroda Kft minden leendő franchise partnerének / új iroda tulajdonosának feladata lesz az új iroda irányítása és sikerre vezetése az átadott komplex szolgáltatási háttér segítségével.

Amit elvárunk:

 • Az országban egyedülállóan magas színvonalú és hatékony rendszer   alapján a saját iroda felépítése és működtetése,
 • Az egységesen magas szakmai és etikai színvonal biztosítása,
 • Az iroda marketing tevékenységének koordinálása, ellenőrzése,
 • Kapcsolattartás a cégcsoporton belül,
 • Saját referensi munkakör példamutató ellátása,
 • Adminisztrációs és hitel ügyintézési feladatok ellátása,
 • Ingatlan szakjogászokkal történő kapcsolattartás,
 • Potenciális üzletkötők beazonosítása, felkeresése, számukra a termékek, szolgáltatások bemutatása munkafeladatok megismertetése és a csapatba történő integrálásuk,
 • Az üzletkötők életpályájának és tevékenységének menedzselése,
 • Saját iroda illetve üzletkötők irányítása, és sikerre vezetése,

Amennyiben úgy érzi hogy minden elvárásunknak megfelelne és még mindig érdekli egy esetleges saját ingatlaniroda nyitása és üzemeletetése, akkor kérem, olvassa tovább tájékoztatónkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozás alkalmával ismertessük önnek hálózatunk működését és választ kaphat minden felmerülő kérdésére.

Belépési feltételeink, támogatási rendszerünk megkönnyíti azon érdeklődők döntését, akik eddig még nem voltak nyitottak a hálózati együttműködés felé.

Kritériumok:

 • Minimum középfokú végzettség,
 • Saját gépkocsi és „B” kategóriás jogosítvány,
 • Csapatvezetői területen szerzett tapasztalat,
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeret, /Microsoft Word, Excel/
 • Képesség a kitartó önálló munkára, és folyamatos fejlődésre,
 • Kiváló kommunikációs és problémamegoldó képesség,
 • Dinamikus, aktív és határozott személyiség, jó szervezőképességgel,
 • Sikerorientált példamutató személyiség,
 • Az iroda nyitásához és fenntartásához szükséges fedezet megléte,
 • Meglévő saját vállalkozás vagy annak kiváltása.

Előny, de nem kritérium:

 • Ingatlanpiaci és értékesítési területen szerzett tapasztalat,
 • Ingatlanközvetítői Okj – s végzettség,
 • Saját meglévő irodahelyiség, kiépített infrastruktúrával,

Amennyiben miden kritériumnak megfelel és még mindig érdekli egy esetleges saját ingatlaniroda nyitása és üzemeletetése, akkor kérem, olvassa tovább tájékoztatónkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy személyes találkozás alkalmával ismertessük önnek hálózatunk működését és választ kaphat minden felmerülő kérdésére.

Jelentkezését benyújthatja az itt található irodavezetői állásajánlatra. A jelentkezési lap összes mezőjét kérjük kitölteni, ellenkező esetben jelentkezését nem tudjuk elfogadni.

Az irodavezetői pozícióra beérkezett pályázatokat elvárások alapján történő szűrését elvégezzük és kiválasztjuk a meghirdetett pozíció profiljának leginkább megfelelő jelentkezőket. Az érintett személyekkel, munkatársunk felveszi a kapcsolatot és tájékoztatást ad az irodanyitási folyamat további részleteiről.

Jelentkezz most!

Amennyiben Ön szeretne jelentkezni az általunk meghirdetett pozícióra (FRANCHISE HÁLÓZATBA) kérjük válassza az Kapcsolat menüpontot és az Állás jelentkezés űrlap beküldésével teheti meg. Csatolja fényképes önéletrajzát és  kollégánk 48 órán belül felkeresi a megadott elérhetőségei valamelyikén vagy küldje meg az ingatlan@speedhouse.hu e-mail címre.

» TE IS VÁGYSZ A SIKERRE…?

Jelentkezz most!

Amennyiben Ön szeretne jelentkezni az általunk meghirdetett pozícióra (INGATLANÉRTÉKESÍTŐ) kérjük válassza az Kapcsolat menüpontot és az Állás jelentkezés űrlap beküldésével teheti meg. Csatolja fényképes önéletrajzát és  kollégánk 48 órán belül felkeresi a megadott elérhetőségei valamelyikén vagy küldje meg az ingatlan@speedhouse.hu e-mail címre.

Aktuálisan meghirdetett pozíciónkra kollégákat keresünk Országosan:

Bács-Kiskun megye, Baranya megye, Békés megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csongrád-megye, Fejér megye, Győr-Moson-Sopron megye, Hajdú-Bihar megye, Heves megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Komárom-Esztergom megye, Nógrád-megye, Pest megye, Somogy megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye.

 • Szeretnél egy összetartó, kiváló csapat tagja lenni?
 • Jelenleg nincs állásod?
 • Mellék állást szeretnél?
 • Keveset keresel nem elég semmire?

Feladatok:

 • Ügyfelek felkutatása,
 • Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel,
 • Ingatlanbemutatások szervezése és lebonyolítása,
 • Vételi ajánlatok lefolytatása és lezárása,
 • Aktív közreműködés az adás-vételi szerződések előkészítésében,
 • Kapcsolattartás meglévő ügyfelekkel.

Amit elvárunk:

 • Sikerorientált, teljesítmény centrikus személyiség,
 • Reprezentatív megjelenés,
 • Tulajdonosi szemléletmód,
 • Képesség a kitartó, önálló munkára és folyamatos fejlődésre,
 • Felhasználói szintű számítógépes ismeret,
 • Saját gépkocsi és jogosítvány,
 • Jó kommunikációs készség
 • Önállóság,
 • Jó szervezőképesség,
 • Felelősségteljes és cégünkkel összehangolt munkavégzés,
 • Internet hozzáférés,
 • Alapvető internetes és számítógépes ismeretek.

Amit kínálunk:

 • Biztos munkahely,
 • Biztos megélhetés,
 • 100% jutalékmegtartás, kiemelkedő kereset,
 • Tapasztalt ügyvédi háttérmunka,
 • Folyamatos és magas színvonalú fejlesztés,
 • Teljes körű szakmai háttértámogatás,
 • Rugalmasan munkaidő,
 • Fiatalos, lendületes csapat,
 • Villámgyors bevételek – új munkatársaink 80 %-a már az első – második hónapban jelentős bevételhez jut.

Jelentkezz most!

Amennyiben Ön szeretne jelentkezni az általunk meghirdetett pozícióra (INGATLANÉRTÉKESÍTŐ) kérjük válassza az Kapcsolat menüpontot és az Állás jelentkezés űrlap beküldésével teheti meg. Csatolja fényképes önéletrajzát és  kollégánk 48 órán belül felkeresi a megadott elérhetőségei valamelyikén vagy küldje meg az ingatlan@speedhouse.hu e-mail címre.

Ossza meg oldalunkat!Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal úgynevezett "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik apró, tökéletesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Engedélyezem" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás